Web Analytics
scris vineri, 03.01.2020

Dacă plecați la munte, înarmați-vă cu răbdare!

Vineri, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe raza localității Comarnic, județul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între kilometrii 99 – 107, precum și în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 124 + 500 de metri, și, de asemenea, în același sens de deplasare, între kilometrii 130 și 131, pe raza stațiunii Bușteni.

Dacă plecați la munte, înarmați-vă cu răbdare!

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, șoferii putând opta și pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploiești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită