Web Analytics
scris luni, 19.12.2022

Cvintetul Anatoly, concert extraordinar de Crăciun, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia, concertul simfonic extraordinar de Crăciun. Alături de orchestra simfonică, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, participă, în premieră, Cvintetul Anatoly.  

<strong>Cvintetul Anatoly, concert extraordinar de Crăciun, la Filarmonica Pitești</strong>

În program, colinde din repertoriul românesc și internațional. 

Citește și: De la 1 ianuarie se scumpeşte apa la Piteşti

Născut într-o familie de muzicieni, Tiberiu-Dragoș Oprea este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, clasa dirijat orchestră, la clasa maestrului Ludovic Bács, absolvind şi cursurile de master. În prezent, este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, în 2007. Este invitat permanent al Orchestrei de Cameră Radio, Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, al Filarmonicii „George Enescu” din București, al filarmonicilor din Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Ploiești, Bacău, Craiova, Oradea, Brașov, Cluj-Napoca, Arad. 

Citește și: Messi, după victoria împotriva Franței: „Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial”

Altista Andrada Mureșan, tenorii Gabriel Baciu și Ciprian Cucu, baritonul Ciprian Țuțu și basul Marius Modiga, membrii Cvintetului Anatoly, sunt cinci tineri cu voci de excepție, care cântă, a capella sau cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice și romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice și lucrări contemporane, în aranjamente proprii. Laureați a numeroase festivaluri, au înregistrat zece CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc și universal, având o activitate concertistică intensă. Din 2017, activează sub egida Operei Brașov. 

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită