Web Analytics
scris vineri, 08.03.2024

Curtea Supremă a Australiei a declarat ilegale ordinele de vaccinare obligatorie din pandemie

Ordinele de vaccinare impuse în 2021 polițiștilor și lucrătorilor de la serviciul de ambulanță, în Queensland, au fost ilegale, a decis Curtea Supremă a Australiei.

Curtea Supremă a Australiei a declarat ilegale ordinele de vaccinare obligatorie din pandemie

Judecătorul Glenn Martin a constatat marți că ordinele de vaccinare COVID emise de comisarul de poliție din Queensland, Katarina Carroll, în decembrie 2021 au încălcat Legea drepturilor omului.  

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

De asemenea, Martin l-a criticat pe directorul general al serviciului de Sănătate din Queensland, dr. John Wakefield, pentru că a impus ordine de vaccinare la fel de ilegale.

„Nici comisarul, nici dr. Wakefield nu au acordat atenție seriei posibile de soluții. Fiecăruia i s-a prezentat propunerea de vaccinare obligatorie, fără a exista argumente întemeiate împotriva mijloacelor alternative de reducere a infectărilor și a formelor de boală”, a declarat Martin în decizie, potrivit infowars.com

Justificările comisarului și ale directorului general pentru ordinele de vaccinare obligatorie la locurile de muncă au fost, de asemenea, „scoase din context” și „nu sunt susținute de dovezi”, a mai declarat Martin.

Decizia de referință a instanței ar putea duce la mai multe procese și hotărâri similare în viitor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *