CURTEA DE ARGEȘ: Se suspendă activitatea la centrul de vaccinare

de | 1.04.2022 13:13 | Actualitate, Home

Medicul Florian Badea, coordonatorul Centrului de Vaccinare din municipiul Curtea de Argeș anunță că activitatea la centru se suspendă începând cu data de 1 aprilie 2022. Motivul acestei decizii este cererea redusă a cetățenilor pentru vaccinare! „Sunt din ce în ce mai puţine persoane care vin să se vaccineze, foarte puţine, şi din acest motiv activitatea se suspendă”, a declarat medicul.

Citește și: Percheziții în Argeș. Persoane reținute după ce au oferit adeverințe false de vaccinare

Activitatea este doar suspendată însă, nu încetată, şi nu se ştie ce se va întâmpla, totul va fi în funcţie de evoluţia pandemiei. Primăria Curtea de Argeș şi Direcţia de Sănătate Publică Argeş au fost informate oficial despre această suspendare.

Acest articol este despre: arges,centru,dsp,informare,suspendare,vaccinare

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....