Web Analytics

Curtea de Apel Pitești a redus pedepsele a șapte dintre stăpânii de sclavi de la Berevoești

de | 6.06.2018 18:14 | Actualitate

index

Judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti au redus pedepsele pentru 7 dintre cei implicaţi în „Dosarul Sclavilor de la Berevoeşti”, cercetaţi pentru trafic si exploatarea persoanelor vulnerabile, respectiv constituirea unui grup infracțional organizat. Cei șapte inculpați au fost duși în arest în această seară. Pedepsele date de judecători se încadrează între 4 ani și 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Iată ce a decis instanţa:

 

Pedeapsa de 10 ani şi 8 luni închisoare, aplicată inculpatului Grancea Petre, a fost redusă la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Inculpata Grancea Maria, care avea în trecut 7 ani și 4 luni pedeapsă principală, are acum 6 ani și 2 luni închisoare cu executare. Lui Grancea Laurenţiu i s-a redus pedeapsa de 13 ani la 8 ani şi 8 luni închisoare cu executare.

 

Alt inculpat, Grancea Alin, are pedeapsa redusă de la 7 ani și 4 luni închisoare la 5 ani și 2 luni închisoare cu executare. Onică Cerasela are o pedeapsă redusă de la 4 ani și 8 luni la 4 ani închisoare cu executare. Inculpatul Furdui Ilie Valentin are acum o pedeapsă de 8 ani și 8 luni, deși, în trecut avea 13 ani închisoare aplicată. Inculpatei Grancea Vasilica i s-a redus pedeapsa de la 7 ani și 4 luni la 6 ani și 2 luni închisoare, arestul la domiciliu la zi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole