Web Analytics

Curtea de Apel București se pronunță joi, în dosarul Colectiv

de | 12.05.2022 10:00 | Actualitate

Decizia în dosarul Colectiv va fi pronunțată joi, după ora 12:00, a anunțat biroul de presă al Curții de Apel București. Ședința de joi nu este publică.

În 15 aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pronunţarea pentru 3 mai, ulterior fiind stabilită data de 12 mai. 

În 3 martie, magistraţii au amânat decizia, explicând că au fost depuse concluzii scrise după termenul stabilit şi mai aveau nevoie de timp pentru deliberare.

Citește și:Sentința definitivă în dosarul Colectiv, amânată din nou de judecători

În 3 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti amânase pentru 3 martie pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Colectiv”. În primă instanţă, fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu pentru eliberarea autorizaţiilor de funcţionare în cazul clubului Colectiv. 

La 21 decembrie 2021, instanţa a stabilit termen de deliberare, redactare şi pronunţare a hotărârii în acest caz, la 3 ianuarie 2022. 

Judecarea apelului în dosarul Colectiv a început în septembrie 2020. În 3 noiembrie 2021, instanţa a schimbat încadrarea juridică a faptelor pentru mai mulţi inculpaţi, inclusiv pentru Cristian Popescu Piedone, potrivit news.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *