Web Analytics

Curierul Zilei a sărbătorit un sfert de veac de la prima apariţie

de | 26.09.2019 13:26 | Actualitate

Săptămâna trecută, colegii noștri de la Curierul Zilei au sărbătorit 25 de ani de existență. Iar Balul Curierului Zilei a fost un eveniment special, cu sute de invitați. Personalităţi ale judeţului au sărbătorit alături de echipa Curierului Zilei un sfert de veac de la prima apariţie. Marilena Baraţă, preşedinta trustului de presă, şi Constantin Neguţ, director general şi senior editor, au întâmpinat invitaţii. Fondatorii celui mai citit cotidian local au vorbit despre apariţia primului număr şi despre întâmplări din decursul celor 25 de ani aniversaţi.

Zeci de personalități au fost premiate

În cadrul evenimentului au fost acordate diplome de fidelitate celor mai reprezentativi politicieni, şefi de administraţie locală, directori şi alte personalităţi. Atmosfera a fost întreţinută de artişti celebri şi de un cvartet. Balul Curierului a avut loc la Restaurantul Magic, din Piteşti. Invitaţii au fost întâmpinaţi de Marilena Baraţă, preşedinta trustului de presă Curierul Zilei, şi Constantin Neguţ, director general şi senior editor al Curierului Zilei. S-au transmis mesaje de felicitare şi s-au depănat amintiri, fiecare dintre cei prezenţi fiind, la un moment dat, personaj în paginile ziarului. Au fost acordate numeroase diplome denumite generic: ”Personalităţi care au marcat ultimul sfert de veac”.

A fost acordată o diplomă specială Jurnalului de Argeş

A fost acordată o diplomă specială Jurnalului de Argeş, care în acest an a sărbătorit tot 25 de ani de viaţă.
La rândul lor, Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi Cornel Constantin Ionică, primarul Piteştiului, au ţinut să marcheze momentul oferind Plachete de Onoare Curierului zilei pentru 25 de ani de activitate. De asemenea, artişti de renume au fost responsabili cu buna-dispoziţie. Îndrăgita interpretă de muzică populară Cristina Turcu Preda a dat startul distracţiei cu melodii celebre. Taraful George Urziceanu şi Gemenele au interpretat melodii de petrecere, invitaţii ridicându-se la dans. Pentru început, Luxury Quartet a întreţinut atmosfera incluzând în repertoriu binecunoscute piese de muzică clasică pe toată durata primirii invitaţilor. Monica Anghel a avut răgazul de a vorbi puţin cu invitaţii prezenţi la bal. Solista a interpretat melodii mai vechi, dar şi dintre cele mai noi. Elena Niciu a stârnit publicul, provocându-l să cânte alături de ea şi să danseze pe ritmuri de muzică grecească. Gina Pavel, sora celebrului artist Marcel Pavel, a însufleţit petrecerea cu o interpretare de excepţie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole