Web Analytics

Curăţenie pe malurile râului Argeșel și în Pădurea Făget

de | 28.05.2023 09:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită anual pe 5 iunie, va fi marcată marți, 6 iunie, printr-o nouă acțiune de colectare a deșeurilor din natură, în cadrul proiectului „Argeșul Curat” demarat de ADI Servsal.

Citeşte şi: Argeş. Locuitorii din Mărăcineni vor beneficia de cadastru gratuit

Sub coordonarea echipelor din cadrul Primăriei Mioveni vor fi organizate acţiuni de ecologizare în mai multe zone verzi din oraș, accent punându-se pe malurile râului Argeșel și Pădurea Făget.

E o tradiție ca în fiecare an administrația locală din Mioveni, împreună cu societatea civilă și cu parteneri locali și județeni să deruleze astfel de campanii de ecologizare pe raza orașului.

Dar pentru ca rezultatul acțiunii să de impact, voluntarii sunt aşteptaţ în număr cât mai mare, marți, 6 iunie, la Primăria Mioveni, între orele 8.30-9, după care echipele vor merge în zonele stabilite.

Participanții vor primi, ca de obicei, mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea ADI Servsal Argeș, iar SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Relaţii suplimentare pot fi obținute de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *