Web Analytics

Cupa României primește un nou sponsor și devine Cupa României Betano

de | 23.05.2022 15:27 | Actualitate, Sport

Comunicat de presă

Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazino online, a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, prin care devine sponsor principal al Cupei României.

Cupa României se reinventează! După ce a primit aprobarea unui nou format competițional, în conformitate cu competițiile intercontinentale, cu scopul de a crește interesul cluburilor și de a ridica nivelul de joc, cea mai amplă competiție națională de seniori primește sprijinul Betano, noul sponsor principal!

Citește și: Spectatori de seamă la raliu. Puii de urs și-au făcut apariția, sâmbătă, pe traseu

Parteneriatul cu Betano este pe o durată de trei sezoane competiționale, timp în care operatorul de pariuri sportive va avea și statutul de naming sponsor al competitiei. Astfel, Cupa României se va numi Cupa României Betano.

Prin acest nou format competițional ne propunem să fim mai aproape de suporterii tuturor cluburilor din România, indiferent de eșalonul competitional, fiindcă Cupa României reprezintă Inima Fotbalului. Cea mai amplă competiție fotbalistică din România, la care participă cluburi din toate eșaloanele fotbalului românesc, primește sprijinul Betano chiar în anul în care a fost reinventată prin implementarea unui nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, cu scopul de a îmbunătăți nivelul de joc și de a întări relația cluburilor cu proprii suporteri. Sunt sigur că susținerea noului partener principal va contribui la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *