Web Analytics
scris miercuri, 11.11.2020

Cupa României la baschet: BCM U Pitești învinge Dinamo Știința București

 

Cupa României la baschet: BCM U Pitești învinge Dinamo Știința București

BCM U FC Argeș Pitești a învins Dinamo Știința București în ultimul meci al unei aglomerate zile de competiție în Cupa României masculin – ediția 2020-2021. Partida de la Arena de Baschet din capitală s-a terminat cu scorul de 81-75.

Piteștiul a început excelent jocul marcând primele opt puncte, după care s-a desprins la peste zece lungimi. Echipa antrenată de Tudor Costescu conducea cu scorul de 22-8 la prima pauză. Secvența a 2-a a fost mai echilibrată, dar în controlul alb-violeților, aceștia reușind să mențină un avantaj alcătuit din două cifre. Scorul la jumătatea întâlnirii era de 38-26.

Citește și

https://Piteșteanul Robert Glință a obținut un nou record național

 

În debutul reprizei a 2-a, piteștenii s-au menținut în control, desprinzându-se la un nou maxim, de 15 puncte. Situația s-a schimbat spre finalul sfertului al 3-lea, atunci când a realizat un parțial de 14-5 pentru a strânge la 50-56 cu zece minute înainte de final.

Bucureștenii au marcat primul coș din sfertul 4 pentru a strânge la doar patru puncte pe tabela de marcaj, însă Piteștiul a reacționat și s-a desprins din nou la peste zece lungimi. Dinamo Știința nu a renunțat și a încercat să revină din nou în joc.

Citește și

https://Eduard Şerban a obţinut medalia de bronz la CE de judo pentru tineret

 

Goran Gajovic a reușit un coș pe recuperare ofensivă cu fault și a transformat libera în penultimul minut pentru a se asigura de faptul că echipa sa nu va scăpa controlul asupra acestei partide până la final.

Tony Bishop a contabilizat 19 puncte, 7 recuperări, Rareș Uță a totalizat 17 puncte, 6 recuperări, iar Gary Talton a terminat cu 10 puncte pentru învingători. Echipa din Pitești a fost lipsită de serviciile lui Mladen Jeremic.

Acesta a fost primul meci oficial după opt luni pentru ambele echipe. De notat că Tudor Costescu a preluat echipa din Pitești după ce în precedentele două sezoane a antrenat tocmai pe Dinamo Știința București.

Distribuie!

0 Comentarii