Web Analytics

Cunoscutul chef Liviu Bosnea din Pitești pregătește meniul de nuntă al președintelui George Simion

de | 17.08.2022 17:47 | Actualitate, Home

Președintele AUR, George Simion, face ultimele pregătiri pentru nunta tradițională la care a anunțat că vor participa aproximativ 10.000 de persoane. Evenimentul va fi organizat în județul Vâlcea, comuna Măciuca, la o locație care-i apartine fostului senator PNL si ALDE, Dan Nițu, patronul societății vâlcene Damila.

George Simion a anunțat că își va organiza nunta pe 27 august a.c., în satul Oveselu, situat în comuna vâlceană Măciuca. Președintele AUR a dezvăluit câteva detalii despre cum va arăta fericitul eveniment. ”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Citește și: VIDEO: Trupa secției Așchiuță a Teatrului Alexandru Davila din Pitești – succes la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Cărăbuș”, de la Brăila

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat președintele AUR pentru Antena 3. Când a fost întrebat cine sunt artiștii care vor cânta la nunta lui, Simion a răspuns prompt. Astfel, pe lista artișilor sunt Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix, anunţă fanatik.ro.

Liderul AUR a mai subliniat că la acest eveniment a dorit să lase deoparte animozitățile dintre el și ceilați politicieni, dar demersul său n-a avut succes:”Am invitat toţi colegii parlamentari. Cred că au ordin să nu participe”, a mai completat George Simion. Totodată, președintele AUR a precizat că nu a primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament. Totuși, acest aspect nu îl deranjează pe viitorul mire, care a mai spus că la nunta lui vine doar cine vrea.

Citește și: Un pui de leu, ținut în garaj de un sucevean din orașul Rădăuți

În același context, George Simion a indicat că naşii şi rudele se vor ocupa de pregătirea sarmalelor şi de toate aspectele care au legătură cu meniul. În speță, cunoscutul chef piteștean Liviu Bosnea – de la Grill World – se va ocupa de preparatele gastronomice care vor face deliciul celor care vor fi prezenți la eveniment, după cum arată președintele AUR în câteva fotografii postate pe contul său de Facebook.

(Antoniu Neguț)

Sursa foto: Liviu Bosnea – Facebook

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *