Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

Un pui de leu, ținut în garaj de un sucevean din orașul Rădăuți

Un bărbat din orașul Rădăuți ținea în garajul din curtea casei un pui de leu de doar câteva săptămâni. Suceveanul a fost sancționat contravențional cu suma de 25.000 de lei.

Un pui de leu, ținut în garaj de un sucevean din orașul Rădăuți

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, în urma unei sesizări, comisarii au făcut un control la domiciliul unui bărbat din Rădăuți, reclamat că deține într-un garaj un pui de leu. Comisarii de mediu au găsit animalul în locația indicată, fiind vorba de un pui de patru-cinci săptămâni, relatează Monitorul de Suceava

Citește și: Eleve de la liceul din Ştefăneşti au băut şi s-au bătut într-un hotel din Polonia

Bărbatul a primit două amenzi în valoare totală de 25.000 de lei, în conformitate cu OUG 195/2005, privind protecția mediului. De asemenea, au fost sesizate și alte autorități, care au demarat cercetări, printre ele se numără și DSVSA Suceava.

Una din primele ipoteze ale anchetatorilor ar fi că puiul de leu provine de la Colțul Zoologic de la Ilișești, de unde au mai fost vândute feline pe piața neagră.

Foto: Garda de Mediu Suceava

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...