Web Analytics
scris miercuri, 06.03.2024

Cumpănă pentru şeful Serviciului Rutier Argeş. Fiul său a rămas fără permis

Ioan Antonio Fica a fost amendat de… subordonații tatălui său pentru depășirea limitei de viteză și ITP expirat

Pe 22 februarie, agenții de poliție Mihai Puiu și Nicolae Măciucă din cadrul Servicului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Țițești, autoturismul cu numărul de înmatriculare AG-xx-xxx. La volan se afla Ioan Antonio Fica, nimeni altul decât fiul șefului lor, Constantin Fica (foto), șeful Servicului Rutier din cadrul IPJ Argeș.
Agenții și-au făcut treaba și l-au sancționat contravențional pe tânărul conducător auto prins în offside și au întocmit, ca în cazul unui muritor de rând, proces verbal pentru depășirea limitei de viteză (85 km/oră), nepurtarea centurii de siguranță și ITP expirat. Băiatului i-a fost aplicată sancțiunea de 990 lei (doar pentru viteză), cu posibilitatea achitării a jumătate din valoare în 15 zile, iar ca măsură complementară i-a fost reținut talonul. Pentru ceea ce s-a întâmplat, spun sursele noastre, au „plătit” toți lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care au fost trimiși la posturi fixe în următoarea săptămână.

Cumpănă pentru şeful Serviciului Rutier Argeş. Fiul său a rămas fără permis

Citește și Din scamatoriile petrecute la IPJ Argeş. Un poliţist e scos la pensie, fără voia lui, la doar 31 de ani, iar altul e ţinut la serviciu, deşi avea drept de pensionare

Citește și Preşedintele Sindicatului Ofiţerilor de Poliţie din România, Gabriel Pielmuş, despre şeful şpăgar de la Arestul IPJ Argeş: „Dl Marangoci, după ce a luat banii de la traficanţii de droguri, o să iasă la pensie din poliţie cu drepturi depline”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *