Web Analytics
scris joi, 21.09.2023

Cum s-a asigurat Michelle Obama că fetele ei n-o să se tatueze

Fostul președinte american, Barack Obama, și fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, au găsit o soluție surprinzătoare la o problemă des întâlnită în rândul părinților de adolescenți. Michelle și Barack s-au prefăcut că ideea fiicelor lor de a se tatua li s-a părut atât de interesantă, încât le-au spus că vor și ei să-și facă tatuaje cu ele – unele identice, care să reprezinte familia Obama cel mai bine.

Cum s-a asigurat Michelle Obama că fetele ei n-o să se tatueze

Citește și: Microbuz cu români, căzut într-o prăpastie de 20 de metri, în Italia


„Le amenințam pe fetele noastre”, a spus Michelle Obama lucrurilor pe nume, în 2022. „Dacă-ți faci tatuaj, ne facem și noi unul identic și apoi îl arătăm lumii întregi pe TikTok. Dacă le arăți copiilor că ce eace-și doresc ei este atât de interesant, acel ceva devine prea puțin interesant în ochii lor. Vă imaginați cum ar fi arătat Barack Obama cu o inimioară pe umăr?!”, a spus soția fostului președinte american. Fostul șef de stat american a avut aceeași idee cu zece ani înainte, adică prin 2013, când a vorbit cu cei de la „The Today Show” despre niște tatuaje identice în familia Obama, care aveau să facă furori pe internet. „Ne-am dorit să le facem să nu mai considere tatuajele ceva atât de atrăgător și să le convingem să renunțe la acest mod de rebeliune”, a dezvăluit acesta.

Citește și:Argeș. Dr. Luminița Paul, director medical interimar la Serviciul de Ambulanță

Fetele nu au renunțat complet la idee. Când s-au făcut mai mari, au cochetat din nou cu această idee. Se pare că Sasha Obama și-a făcut un balon mic pe braț chiar anul acesta, conform Daily Mail. Are însă 22 de ani, e majoră, poate face orice, iar mama ei și-a schimbat între timp părerea despre această artă corporală. „Tatuajele nu trebuie politizate!”, a ținut să precizeze Michelle Obama. „Cei mai mulți copii care au tatuaje, piercing-uri sau unghii false nu-și doresc decât să-și exprime sinele, să-și facă cunoscută individualitatea”, a adăugat fosta Prima Doamnă în „The Kelly Clarkson Show”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *