Web Analytics

Cum poți obține online cazierul judiciar

de | 3.02.2023 13:11 | Actualitate, Home

Cazierul judiciar este valabil 6 luni și este obligatoriu la dosarul pentru obținerea permisului de conducere. Cazierul poate fi obținut și online, procedură care reduce timpul de așteptare. Detalii, AICI și AICI.

Până acum, trei argeșeni și-au depus dosarele pentru examenul de obținere a permisului de conducere folosindu-se de caziere judiciare obținute online.

Pașii pentru a obține online cazierul judiciar:

„Dacă aveți cont pe Ghișeul. Ro, trebuie doar să vă validați identitatea cu un card emis de o bancă din România. Cel pe care l-ați folosit în trecut să plătiți taxe sau impozite prin aplicație, este bun. Veți fi direcționați către platforma HUB.MAI.GOV.RO. Urmați pașii de acolo în completarea cererii.

Dacă nu aveți cont pe Ghișeul.ro, accesați direct platforma HUB.MAI.GOV.RO și veți fi ghidat pentru înregistrarea unui cont.

Diferența între cele două tipuri de solicitanți o face faptul că, în a doua situație, trebuie să mergeți , o singură dată, la ghișeul unde se eliberează fizic certificatele de cazier. Explicația este simplă: este nevoie de o confirmare a faptului că datele introduse sunt chiar ale dvs”, transmite Instituția Prefectului Argeș.

Citește și Parlamentarii argeșeni, autoritățile locale și reprezentanții mediului de afaceri- întâlnire la Primăria Pitești

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *