Web Analytics

Cum arată tabelul preliminar al creditorilor City Insurance: peste 1.600 de creditori înscriși la masa credală

de | 2.05.2022 09:02 | Actualitate, Economie

CITR a anunțat tabelul preliminar al creditorilor City Insurance: peste 1.600 de creditori înscriși la masa credală. Parte a Impetum Group, în calitate de lichidator judiciar al City Insurance, cea mai mare companie de asigurări din România intrată în faliment în 9 februarie 2022 afișează tabelul preliminar al creditorilor, care conține peste 1.600 de creditori înscriși la masa credală.

Citește și: Trei candidați înscriși la alegerile pentru funcția de președinte PNL Argeș

Totalul creanțelor revendicate se ridică la peste 9 miliarde lei (peste 1,8 miliarde de euro), dintre care a fost determinată o expunere totală în valoare de 8 miliarde lei (peste 1.6 miliarde Euro).

Puteți accesa AICI tabelul preliminar al creditorilor: (link). Data primei ședințe a Adunării Generale la care pot participa creditorii a fost stabilită pe 6 mai 2022.

Masa credală este compusă în principal din următorii creditori: Fondul de Garantare al Asiguraților (FGA) cu peste 2 miliarde lei, CNAIR, care a solicitat înscrierea cu suma de 1,6 miliarde lei reprezentând expunerea totală aferentă  polițelor de garanții al căror beneficiar este, Asiguratori și Reasiguratori cu peste 700 milioane lei, ANAF cu aproximativ 93 milioane lei.

Citește și: Fundaţia Groupe RENAULT România a a donat Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România patru vehicule utilitare

De asemenea, echipa CITR a notificat peste 70.000 de creditori, dintre care 1.600 au depus cereri de înscriere la masa credală. O parte semnificativă a acestora a apelat la recuperarea datoriilor prin FGA.

Foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *