Web Analytics

Cum arată piciorul pompierului rănit în incendiul de la Topoloveni. Acuze legate de echipamentul neadecvat. Reacția ISU Argeș

de | 11.01.2018 08:31 | Actualitate

poza picior pompier ranit topoloveni cropataUnul dintre zecile de pompieri care au intervenit pentru lichidarea incendiului de marți 9 ianuarie la Topoloveni a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng, în timpul intervenţiei. Pompierul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală. La o zi după incendiu, unul dintre colegii săi a postat pe Facebook un mesaj foarte critic legat de faptul că pompierul rănit la picior nu ar fi avut un echipament de calitate. ”Să nu mai aud unul că râde sau că ne aduce injurii… ECHIPAMENTUL își face datoria 🙁 Țara corupților, lingăilor, sacoșarilor… mai spuneți dumneavoastră 2,3 țări…. ”mândru că sunt român” ”, a postat userul Catalin Ctl Cata pe contul său de Facebook.
”Colegul nostru era echipat corespunzător pentru intervenție. Nivelul uleiului din tava respectivă a fost mai mare decât înălțimea bocancului. Nu vă imaginați că s-a topit bocancul și că aceasta ar fi fost cauza arsurilor. Uleiul a pătruns pe deasupra în interiorul bocancului”, a precizat pentru Jurnalul de Argeș Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii