Web Analytics

Cu Poliția locală Câmpulung (ne)reorganizată, procesele suspendate își așteaptă finalurile

de | 7.12.2023 12:45 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Reorganizarea Poliției locale din Câmpulung, impusă printr-o hotărâre de consiliu la începutul anului 2021, a fost contestată în instanță cu consecința anulării acesteia. Demersul juridic a fost inițiat de trei consilieri locali PSD care au obținut victoria definitivă în luna martie a acestui an. Tribunalul a anulat hotărârea de consiliu în ceea ce privește reorganizarea serviciului public Poliție locală, însă au rămas suspendate câteva dosare inițiate de unii dintre angajații care erau vizați de modificarea organigramei.
În sprijinul polițiștilor a intervenit și Sindicatul Național al Poliției Locale. Existența pe rol a dosarului inițiat de cei trei membri PSD, dar și alte motive au dus la suspendarea proceselor care au apărut ulterior.

Pentru unele cauze a intervenit perimarea, altele, cele vizând concedierea unor polițiști locali prin desființarea posturilor în urma reorganizării, încă se mai află pe rol, în așteptarea unor decizii legate de suspendările dispuse anterior.
Reorganizarea aparatului de specialitate al primarului Câmpulungului a provocat mai multe litigii. În cele mai multe cazuri, iar aici intră și cel al cererii introduse de consilierii PSD, instanțele de judecată au anulat efectele actului adoptat în 2021, administrația locală pierzând procesele.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Umbra lui Ciolan la Poliţia Câmpulung. După pensionare…

Citește și Trecutul bântuie Poliţia Câmpulung. Doi ofiţeri au fost verificaţi de DIICOT

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *