Web Analytics

Cu piteșteanul Dică pe bancă, FCSB s-a calificat în turul 3 din Conference League

de | 29.07.2022 07:27 | Actualitate, Home, Sport

FCSB a câștigat aseară, pe Arena Națională, manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League.
Meciul a reprezentat debutul lui Nicolae Dică (42 de ani) în cel de-al doilea său mandat la FCSB. Pentru această partidă, noul antrenor a mizat pe sistemul 4-2-3-1, schimbare care s-a dovedit a fi una inspirată. Roș-albaștrii au început furtunos partida și și-au creat mai multe ocazii. În minutul 44. Dawa a marcat cu o lovitură de cap și a deschis scorul, în urma unui corner.

Citește și: Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB


Românii au început în forță și repriza a doua, iar în minutul 56 Edjouma a consemnat un nou punct în favoarea roș-albaștrilor. Saburtalo a redus din diferență în minutul 69, când Goshteliani a câștigat duelul aerian cu Damm și l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap. 8 minute mai târziu, Tabatadze a restabilit egalitatea cu un șut năprasnic, iar oaspeții reușeau să treacă în avantaj la general, scor 3-2.
În minutul 79, Coman a marcat tot cu o lovitură de cap, în urma unei centrări excelente din partea lui Radunovic. Fundașul stânga și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor aproximativ 10 minute mai târziu, când a transformat penalty-ul obținut de Cordea. FCSB a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Cordea a primit direct cartonașul roșu. În urma acestui rezultat, noua echipă a lui Nicolae Dică a obținut calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.
Mai departe, roș-albaștrii se vor duela cu învingătoarea dintre Vikingur (Insulele Feroe) și Dun. Streda (Slovacia). În tur, slovacii s-au impus cu 2-0.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii