Web Analytics
scris joi, 06.04.2023

Cu farurile-n ochi pe Râul Doamnei

Deși s-a dat ora înainte, cum se spune, la un moment dat tot se lasă întunericul. Și contează pe unde te prinde lăsarea nopții, că, dacă asta se întâmplă printr-o localitate de pe valea Râului Doamnei, nu prea e comod. Adică îți intră farurile în ochi de la mașinile din sens opus chiar dacă faza a cea scurtă, la ce beznă-i prin comune. La Domnești sunt zone în care becurile stau degeaba-n par, inclusiv pe celebrul DN 73 C.
Apoi, spre Corbi ai dovada că iluminatul a fost modernizat de familia Baciu, însă filează ledurile-n stâlpi de zici că sunt atenționări de alarmă. Cu curaj mergând înspre nord, la Nucșoara, pe DJ 731, ai parte de iluminat public, însă doar în intervalul de timp scurs între culcatul găinilor și cel al oamenilor.
Cum a pus sboghițeanul capu-n pernă, înainte să se termine meciul de Superligă, cum se dă stingerea. Așa nici ursul nu mai vede pe unde merge și prinde omul de mână, în loc să-i smulgă turul pantalonilor.
(ELECTRO-CUTARE)

Cu farurile-n ochi pe Râul Doamnei

Citește și Domnești: S-a semnat contractul pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare al celui de-al doilea lot de străzi

Citește și Apostoliceanu: ”Reparaţiile pe podul Râul Doamnei au constat în a pune puţin asfalt în nişte găuri”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *