Web Analytics

Cu doi oameni în minus, FC Argeș a câștigat cu 5-1 la Pandurii

de | 2.12.2017 13:29 | Sport

fcarges golNebunie de meci la Tg. Jiu! FC Argeș reușește performanța să câștige la un scor extraordinar, 5-1 în deplasarea de la Pandurii Tg. Jiu. Mai mult decât atât, alb-violeții au jucat mai bine de o repriză cu doi oameni în minus, după eliminările lui Stan și Costin.

Scorul partidei a fost deschis încă din primul minut, atunci când Nilă şutează de la 10 metri, iar balonul este deviat de Turda şi îl păcăleşte pe Popescu. Scorul devine 0-2, cinci minute mai târziu, când Grecu, scăpat singur spre poarta adversă, majorează avantajul echipei sale cu un şut pe lângă Popescu. Tot Nilă în minutul 33 reușește să aducă scorul la 0-3, cu un şut plasat din 14 metri.

În minutul 37, Stan primeşte cartonaş roşu pentru lovirea adversarului fără balon, iar Argeşul putea face 4-0 două minute mai târziu, dar Grecu, scăpat singur, trage defectuos. În minutul 43, Costin îl faultează din postura de ultim apărător, la 17 metri, pe Dodoi şi e eliminat. Piteştenii rămân în 9.

În minutul 55, deşi are doi jucători în minus pe teren, FC Argeş face 4-0, prin Năstăsie, care reia în plasă, din 8 metri, iar în minutul 67, scorul devine 0-5. Pe contraatac, Grecu înscrie cu un lob peste Popescu.

În minutul 88 a venit și golul de onoare pentru Pandurii, Dănăricu înscrie cu noroc, din 6 metri. Iniţial, balonul respins de portar, cu piciorul în bara laterală, se plimba pe linia porţii, dar depăşeşte ulterior spaţiul acesteia. Final: 1-5, iar Argeșul urcă pe locul 7.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii