Web Analytics
scris miercuri, 03.04.2024

Cu aplicația Argeș Ghid poți descoperi județul!

Turiștii care vor să descopere județul Argeș vor putea găsi informații și destinații în aplicația pentru telefon Arges Ghid, după cum au precizat miercuri, 3 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean, și Denisa Vlaicu.

Cu aplicația Argeș Ghid poți descoperi județul!

Citește și: Efendi Cristian Gentea, invitat de musulmanii din Argeș la masa de Iftar Yemek din timpul Ramadanului

În urma unei colaborări încheiate între Consiliul Județean Argeș și administratorii Argeș Ghid App, în aplicație sunt afișate informații despre atracțiile turistice, sugestii de petrecere a timpului liber, recomadări de rute și trasee turistice, unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, agenda evenimentelor cultural-artistice, dar și informații de interes public privind activitatea Consiliului Județean Argeș și a altor instituții publice – ne precizează cei de la CJ Argeș.

De asemenea, din aplicație poate fi achiziționat on-line Cardul Turistic, care permite turiștilor vizitarea obiectivelor aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la tarife promoționale.

 În cadrul colaborării, a fost realizată o reconfigurare a structurii aplicației prin crearea unor secțiuni noi destinate informării turistice. Astfel, cei care vin în județ și vor să își personalizeze vacanțele pot să acceseze, pentru inspirație și informare, categoriile destinate turismului din aplicația Arges Ghid App, având acces imediat la conținut corect despre obiectivele istorice, culturale sau experiențiale din județul Argeș.

În plus, aplicația dispune de un modul care permite utilizatorilor să vadă și să acceseze prin harta interactivă locurile de interes din apropiere – se mai arată în precizările Departamentului de comunicare al CJ Argeș.

Noua structură a aplicației prezintă următoarele secțiuni destinate informării turistice:

 • Prezentarea județului Argeș
 • Ce poți vizita (informații despre obiectivele turistice)
 • Excursii de poveste (propuneri de rute și trasee turistice)
 • Turism religios (informații despre bisericile și mănăstirile din Argeș)
 • Muzee (informații despre muzeele și casele memoriale din județ)
 • Identitate culturală (tradiții, meșteșuguri, obiceiuri locale)
 • În apropierea ta – Hartă interactivă
 • Experiențe – (sugestii de petrecere a timpului liber)
 • Ce se întâmplă în Argeș – calendarul evenimentelor cultural-artistice
 • Recomandări
 • Noutăți
 • Info trafic / utile
 • Hoteluri / Restaurante

Prin aplicația Arges Ghid App, utilizatorii își vor putea planifica vizita în județ și vor avea la îndemână o alternativă digitală cu informații utile.

Aplicaţia este funcțională atât pe platformele Android, cât și IOS și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play, fiind adaptată pentru toate telefoanele de tip smartphone sau device-uri de tip tabletă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită