CSM Piteşti organizează cursuri de iniţiere la baschet

de | 2.10.2020 09:50 | Actualitate, Sport

Clubul Sportiv Municipal Pitești organizează cursuri de inițiere în tainele baschetului a prichindeilor piteșteni, născuți până în anul 2014. Părinții ce doresc să își îndrume copiii spre practicarea sportului cu mingea la coș o pot face alegând cu încredere CSM Pitești.
Antrenamentele vor începe odată cu selecția care va fi făcută, iar grupele vor fi organizate în funcție de vârste și aptitudini.
Ședințele de antrenament se vor desfășura pe terenul de baschet din cadrul bazei de care dispune clubul din Parcul Ștrand) și vor fi conduse de Alexandru Ziguli.
Cine este Alexandru Ziguli?
Născut la data de 05.06.1982, Ziguli este antrenor de baschet din anul 2012. El face parte din staff-ul tehnic al echipei de seniori BCM U FC Argeș Pitești, ocupând funcția de antrenor asistent.
De-a lungul perioadei de antrenorat, Alexandru ZIguli a condus echipe naționale de juniori ale României la Campionate Europene disputate în Grecia, Bosnia, dar și în România. De altfel, în 2017, la Oradea, cu Alex în funcția de antrenor secund, lotul U20 al tricolorilor a reușit performanța de a cuceri medaliile de aur în cadrul Europeanului.
Ziguli și-a început activitatea de jucător în 1990. Timp de 10 ani, el a evoluat pentru Viitorul Pitești, pentru ca în perioada 2000-2012 să îmbrace echipamentul echipei fanion a orașului, BCM U Pitești.
La nivel educațional, tehnicianul a terminat studiile în cadrul Liceului cu Program Sportiv “VIITORUL”. După 5 ani petrecuți în cadrului programului de licență la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Ziguli a urmat cursuri în Master-ul de Performanță în Sport & Management în Sport.
Tel.:  0755.108.810 – ALEXANDRU ZIGULI

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...