Web Analytics

CSA Steaua – Chindia, din play-off-ul Cupei României, se joacă, mâine, la Mioveni

de | 26.09.2022 21:21 | Actualitate, Home, Sport

Meciul CSA Steaua – Chindia Târgoviște, din play-off-ul Cupei României, nu se va juca la Giurgiu, cum Federația anunțase inițial. Partida a fost mutată pe arena din Mioveni. Partida se joacă mâine, 27 septembrie, de la ora 18:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1, Prima Sport și FRF TV.
CSA Steaua nu poate evolua pe arena din Ghencea în următoarele 4 meciuri considerate pe teren propriu. Comisia de Disciplină i-a sancționat drastic din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, disputat pe Arena Națională și câștigat cu 2-1.

Citește și: Doi campioni mondiali la șah vor veni la Pitești


După faza play-off-ului se trece la grupe, unde vor intra cele 16 echipe câștigătoare în play-off și primele 8 formații din sezonul anterior al Ligii 1. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 3 urne valorice, urmând a fi repartizate în 4 grupe de câte 6 echipe. Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3.
În urna valorică 1 vor fi distribuite echipele care au participat în play-off-ul sezonului anterior și echipele de pe locurile 1 și 2 din play-out-ul sezonului anterior (de Liga 1). În urna valorică 2 vor fi distribuite echipele din sezonul actual de Liga 1 calificate din faza play-off-ului. În situația în care sunt echipe din Liga 1 eliminate în play-off, locul acestora va fi luat de un număr corespunzător de echipe calificate din play-off, în funcție de locul în clasament ocupat în sezonul precedent. În urna valorică 3 se vor afla restul de 8 echipe calificate din fazele anterioare
Primele două echipe din fiecare grupă merg în faza sferturilor de finală. Echipele câștigătoare de grupă vor juca meciurile pe teren propriu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *