Web Analytics

CS Mioveni – UTA, azi, în Cupa României. Argeșenii sunt liderii grupei

de | 8.12.2022 07:12 | Actualitate, Home, Sport

Echipele care se califică în sferturile Cupei României din Grupa B se decid azi, de la ora 20:00. FC Botoșani – FCSB, Mioveni – UTA și Oțelul – Gloria Buzău sunt meciurile serii.

CS Mioveni va juca diseară, de la ora 20, pe Stadionul Orășenesc, cu UTA. Argeșenii sunt liderii grupei, cu 6 puncte, în timp ce arădenii au 4 puncte. Argeșenii vin după un eșec categoric, 1-5, în fața celor de la FCSB, în ultima etapă din Superliga. UTA a pierdut și ea în ultimul meci jucat în campionat, tot la un scor sever, 1-4 contra celor de la Sepsi.

Citește și: Un baschetbalist de numai 21 de ani s-a stins din viață

CS Mioveni traversează o formă foarte slabă. Argeșenii sunt ultimii în Superliga, cu doar 8 puncte adunate. Trupa antrenată de Mihai Stoica e singura formație din prima ligă care are o singură victorie obținută. În acest moment, argeșenii par condamnați la retrogradare. În Cupă în schimb, Mioveni stă foarte bine și are maxim de puncte după primele două etape. Ambele victorii au venit la limită și cu același scor, 1-0, în fața devizionarei secunde, Oțelul Galați și contra celor de la FC Botoșani. Cu un punct, argeșenii merg în sferturi.

Citește și: În mintea judecătorului care şi-a luat viaţa injectându-şi benzină în vene

FC Botoșani are 3 puncte, în timp ce FCSB și Oțelul au 2, respectiv 1. Gloria Buzău e singura echipă care nu mai poate spera la calificare.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *