Web Analytics
scris vineri, 17.02.2023

CS Mioveni – Rapid 0-0. Nicolae Dică, neînvins în 2023

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Argeșenii rămân, astfel, fără înfrângere în 2023, însă ocupă în continuare ultimul loc al clasamentului. De cealaltă parte, Rapid a ratat ocazia de a urca, chiar și temporar, pe treapta a treia a podiumului.

CS Mioveni – Rapid 0-0. Nicolae Dică, neînvins în 2023

Citește și: Patru foşti membri ai conducerii Rompetrol, trimişi în judecată 

Prima repriză a fost atractivă doar în tribune. CS Mioveni s-a mulțumit cu câteva momente de posesie, în timp ce Rapidul nu a găsit soluții pentru a ataca. Momentul crucial a avut loc în minutul 84. Rapid a obținut o lovitură de la 11 metri, pentru un henț în careu, ratat de Feșnic și semnalat de VAR. Duganzic a transformat cu eleganță în prima fază, dar „centralul” a dictat repetarea execuției. Mai mulți jucători, din ambele tabere, pătrunseseră în suprafața de pedeapsă. Presiunea și-a spus cuvântul. Croatul a șutat peste poartă, primul penalty ratat în Liga 1, iar Rapid ratează șansa de a urca provizoriu peste FCSB în clasament.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...