Web Analytics

CS Mioveni, punct muncit în această seară cu FCSB

de | 6.08.2022 21:35 | Actualitate, Home, Sport

În această seară, CS Mioveni a reușit un egal, 1-1, pe propriul teren, cu FCSB. Un punct muncit de galben-verzi, ținând cont de numeroasele ocazii de gol irosite de aceștia. În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul 11 în clasament, cu doar trei puncte, în timp ce CS Mioveni este ultima în clasament, cu un singur punct.
Prima fază periculoasă a partidei a aparținut argeșenilor. Coșereanu a centrat de la corner în minutul 11, iar Burnea a trimis periculos cu capul spre poarta lui Târnovanu. Deschid însă scorul în minutul minutul 27. Balaur înscrie cu un șut de la marginea careului, mingea fiind și deviată.

Citește și: Astăzi, CS Mioveni întâlnește vicecampioana. Jandarmii de la Craiova vor asigura ordinea


Vicecampioana a fost pe punctul de a egala în minutul 56, prin Miculescu. Iustin Popescu a reușit să rețină, iar scorul a rămas neschimbat. În minutul 66, Darius Olaru a șutat puternic la poarta argeșenilor, dar balonul a fost respins de același Popescu. Cordea a reușit să marcheze câteva minute mai târziu, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Egalitatea a fost restabilită în minutul 80 de David Miculescu.
Finalul de meci le-a aparținut celor de la CS Mioveni. Argeșenii au mai irosit două ocazii uriașe, prin Oancea și Cierpka.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole