Web Analytics

CS Mioveni pierde onorabil cu 1-0, la CFR Cluj. Atât se poate!

de | 12.12.2021 22:32 | Actualitate, Sport

Victorie de rutină a CFR Cluj în fața CS Mioveni. A  marcat Valentin Costache în minutul 36, cu un șut plasat din afara careului, după ce Scarlatache a respins cu capul o minge puternică venită dintr-un corner executat de un jucător al CFR -ului.

Citiți și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Cea mai mare ocazie a Mioveniului a fost în prima repriză, în minutul 21. Pe un contraatac finalizat cu o centrare a celor de la Mioveni, fundașul vișiniu Boateng a gafat și n-a lovit mingea cum trebuie, însă  nici Blănaru n-a știut să profite. Trebuia doar să împingă mingea în poartă, din 3 m, dar a ezitat și a fost blocat în cele din urmă de Hindrich.

În rest, a fost un meci în care CFR n-a lăsat niciun moment impresia că ar putea pierde, deși n-a impresionat ca prestație, conform stilului patentat de Dan Petrescu. De partea cealaltă, Mioveniul a vrut, dar n-a putut.

Vorba lui Bogdan Rusu, atacantul Mioveniului, care a spus într-un interviu de săptămâna asta din Jurnalul de Argeș: ”Suporterii vor mai mult de la echipă, dar atât se poate”.

Paradoxal, ultimele 5 minute au aparținut Mioveniului, care a aglomerat careul CFR-ului în  speranța unei remize. Nu s-a întâmplat o minune de Crăciun, însă galben-verzii au arătat măcar atitudine, nu indolență, asta prin comparație cu colegii de la FC Argeș, care au pierdut lamentabil, vineri, meciul cu Rapid.

Citește și: Pacienţi lăsaţi pe hol la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean

Pentru Mioveni urmează meciul de joi, 16 decembrie, când va întâlni pe teren propriu Dinamo și poate că atunci va resimți din nou gustul unei victorii. Că doar cine n-a dorit, n-a “babardit” Dinamo în această ediție de campionat.  

        Gabriel Grigore                                                   Foto: GSP 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii