CS Mioveni pierde meciul jucat cu UTA Arad. Scor 0-1

de | 7.05.2022 17:18 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a fost învinsă de UTA Arad, scor 0-1, din etapa a opta a play-out-ului, într-un meci în care arădenii au avut un gol anulat și au ratat un penalty.

Argeșenii încă nu sunt salvați matematic de la baraj

Meciul a început cu golul anulat al lui Otele, din minutul 3, pe motiv de offside. Peste câteva minute, arădenii au primit penalty, însă Iustin Popescu a apărat execuția lui Batha, de la punctul cu var.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

În cele din urmă, UTA a deschis scorul în minutul 27, prin Vorobjovas. Tot UTA a fost mai periculoasă și în repriza secundă. Mai întâi, șutul lui Batha a ocolit poarta, iar iar apoi portarul a parat șutul lui Otele.

Puștiul Rareș Pop și-a încercat și el norocul, cu un șut de la distanță, dar pe lângă poartă.

Citește și Programul etapei a noua din play-off-ul și play-out-ul Ligii I la fotbal. Vezi cu cine joacă FC Argeș și CS Mioveni

UTA – Mioveni s-a terminat 1-0, iar argeșenii au acum nevoie de două puncte în ultimele două etape pentru a evita barajul, însă depinde de ceea ce se va întâmpla la meciul dintre Sepsi și Chindia.

Acest articol este despre: cs mioveni,meci,penalty,uta arad

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed