Web Analytics

CS Mioveni joacă acasă primele două meciuri din play-off, cu Craiova şi Csikszereda

de | 1.04.2021 13:52 | Actualitate, Sport

Programul play-off-ului din Liga 2 a fost stabilit la începutul acestei săptămâni, într-o tragere la sorți care a avut loc la Casa Fotbalului. Liderul FC U Craiova și Rapid încep în deplasare lupta finală pentru Liga 1.
Primele şase clasate își vor disputa locurile de promovare într-un play-off în care partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1. În prima etapă CS Mioveni va juca acasă, cu liderul FC U Craiova, iar în etapa a doua, tot acasă, cu Csikszereda. În etapa cu numărul trei, echipa argeșeană întâlnește în deplasare Dunărea Călărași, iar în etapa a patra va juca acasă cu ASU Poli Timișoara. În ultima rundă a turului Mioveniul se va deplasa la Rapid.

Citește și CS Mioveni s-a calificat în play-off-ul Ligii secunde

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Dacă CS Mioveni nu intră în play-off, viitorul va fi tragic pentru echipă”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii