Web Analytics

CS Mioveni învinge pe Rapid, scor 3-2. Cinci mii de fani au asistat la meci

de | 16.05.2022 22:42 | Actualitate

Victorie pentru CS Mioveni la partida disputată acasă cu Rapid. Meciul din cadrul etapei cu numărul 9 a play-out-ului Ligii 1 s-a terminat cu scorul de 3-2.

5.000 de fani au asistat la meciul de la Mioveni.

Prima jumătate de oră nu a produs nicio ocazie importantă. Însă, în minutul 40, Sanoh a deschis conducerea, după ce șutul său expediat din afara careului a fost deviat și l-a păcălit pe Moldovan.

Citește și UPIT, Campioană Națională Universitară la Baschet Feminin și Masculin

Giuleștenii au dat replica în primul minut al prelungirilor, dar demivoleul lui Ioniță nu i-a pus mari probleme lui Popescu.

Ioniță a insistat și a reușit să restabilească egalitatea în minutul 59, printr-o lovitură de cap venită în urma centrării excelente din partea lui Ilie.

Gazdele au reușit să revină la conducere câteva secunde mai târziu. Elevii lui Pelici au repus rapid de la mijloc, iar Oancea și-a readus echipa în avantaj, printr-un șut în cros.

Intrat de pe banca de rezerve, Marzouk a reaprins speranțele giuleștenilor, în al doilea minut al prelungirilor. Ce a urmat a fost, însă, de necrezut. Mioveni a înscris din nou la prima fază după golul egalizator, prin Voinea, în minutul 90+3.

Sursa: DigiSport 

Foto: ProSport 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *