Web Analytics
scris luni, 31.10.2022

CS Mioveni, încă o înfrângere: 0-2 cu FC Hermannstadt

CS Mioveni a pierdut acasă, cu Hermannstadt, scor 0-2. Sibienii câștigă după 4 etape și se află în ceafa Craiovei. CS Mioveni rămâne tot pe ultima poziție.

CS Mioveni, încă o înfrângere: 0-2 cu FC Hermannstadt

Prima repriză a meciului de la Mioveni a fost lipsită de ocazii importante. Cea mai periculoasă acțiune l-a avut în prim-plan pe Dorinel Oancea, care, în minutul 30, l-a testat pe Letica cu un șut din afara careului.

În partea a doua, meciul s-a mai dezmorțit. În min 53, sibienii deschid scorul, prin D. Paraschiv. În minutul 60, sibienii au marcat golul 2. Corner executat scurt, până la Oroian, care a centrat la 7 metri de poartă. Căpitanul Ionuț Stoica e pe fază și înscrie cu o lovitură de cap plasată excelent.

Citește și: CS Mioveni, obligată să câștige cu FC Hermannstadt

Sibienii au rezistat fără gol primit în ultima jumătate de oră, în ciuda încercărilor gazdelor de a pune în primejdie poarta lui Letica. Cea mai mare șansă de gol a celor de la Mioveni a venit chiar în minutul 90+3, când lovitura de cap a lui Krasniqi a „șters” bara transversală.

Cu cele 3 puncte obținute, trupa lui Marius Măldărășanu ajunge la un total de 26, unul sub CSU Craiova și două sub CFR Cluj. CS Mioveni rămâne ultima, cu 8 puncte.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. CA al clubului să se spele pe cap cu Stoican! Daca nici acum nu il dau afară….sau mai crede cineva in prostiile pe care le debitează?Toni Petrea a fost liber, dar a fost preferat Stoican. Fratilor, este zero!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *