Web Analytics

CS Mioveni – FCSB, azi, în etapa 19 din Superligă

de | 5.12.2022 13:54 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni joacă azi, de la ora 19:00, pe Arena Națională, cu FCSB. Jocul contează pentru etapa a 19-a competiției interne.

Citește și: Campioana Denisa Dragomir, premiată pe stadionul „Nicolae Dobrin”

Cele două echipe au obiective diferite în campionat. Astfel, gazdele doresc să intre în play-off și să câștige apoi titlul. În același timp, galben-verzii vor să acumuleze cât mai multe puncte și să poată și în acest an să se mențină în prima ligă. FCSB ocupă locul 5 în acest moment, cu 29 de puncte. CS Mioveni este în schimb ultima, cu doar 8 puncte în 18 partide.

Citește și: Explozie din cauza unor scăpări de gaze, la o locuință din Pitești. Bărbat transportat la spital

Cu o nouă bancă tehnică instalată acum o lună, CS Mioveni are nevoie de cât mai multe puncte. Argeșenii, onduși de Marius Stoica, ajutat de Iordan Eftimie, Iulian Preda, Iulian Ilie și Vlad Țăran, merg la București după punct sau puncte Cu aceștia pe bancă, echipa a jucat deja două partide în campionat și una în Cupă. Au fost astfel înfrângeri la limită, 1-2 la Farul și 0-1 cu CFR, dar după jocuri bune, consistente. În ambele golurile care au dus la înfrângere au fost primite pe final. În Cupă, a fost o victorie, la limită, 1-0 acasă, cu FC Botoșani. În acest campionat, FCSB a disputat 8 partide pe propriul teren, în care a obținut 4 victorii și 4 remize.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *