Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

CS Mioveni – FC Botoșani 0-2, în play-off-ul Cupei României

CS Mioveni a întâlnit, în această seară, în play-off-ul Cupei României, cu FC Botoșani, o echipă din Liga 1. Deși au reușit să le țină piept gazdelor aproximativ 80 de minute, argeșenii au pierdut meciul din Cupă cu 0-2. Golurile au fost marcate în min 84, de Jean Armel-Drole, și de Marius Cioiu, în min 89.

CS Mioveni – FC Botoșani 0-2, în play-off-ul Cupei României

Citește și: Câmpulungul e iar bun de plată! Peste 100.000 lei trebuie restituiţi din cauza unor nereguli la efectuarea achiziţiilor publice


În campionat, CS Mioveni nu a suferit niciun eșec. Cu 6 puncte acumulate în primele patru etape, CS Mioveni ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2. Șase puncte mai au Concordia Chiajna, CSM Ceahlăul, Chindia Târgoviște, Steaua și Unirea Slobozia.
Constantin Schumacher a anunțat că nu se axează pe rezultatele din Cupă, ci pe Liga 2, pe campionat. A trimis pe teren, în confruntarea cu Botoșaniul, și fotbaliști care au evoluat mai puțin până acum, în Liga 2. Sunt ceva probleme medicale, anumiți jucători cu experiență fiind indisponibili luni bune.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită