Web Analytics
scris sâmbătă, 30.03.2024

CS Mioveni debutează în play-off cu o înfrângere cu Unirea Slobozia

Unirea Slobozia – CS Mioveni, meci contând pentru prima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Singura reușită a partidei a fost semnată de către Laurențiu Vlăsceanu în minutul 36.

CS Mioveni debutează în play-off cu o înfrângere cu Unirea Slobozia

Citește și: David Popovici vrea bodyguarzi la Jocurile Olimpice. Campionul își va achita singur costurile de protecție privată


Gazdele și-au respectat statutul de echipă favorită și au obținut un succes care îi apropie și mai mult de promovarea în Superligă. Chiar dacă nu au reușit să se impună cu o diferență lejeră, ialomițenii au controlat majoritatea jocului fără probleme foarte mari din partea oaspeților.

Citește și: Probleme pentru Tămagă jr. S-a mai disjuns o cauză din dosarul Balastiera, în care este judecat


În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia urcă pe primul loc în Liga 2, cu 43 de puncte. CSC 1599 Șelimbăr (locul 2, 42 de puncte) urmează să își joace meciul din etapă cu Csikszereda Miercurea Ciuc pe 1 aprilie, luni, însă nu are drept de promovare la fel ca în cazul celor de la Corvinul Hunedoara (locul 3, 38 de puncte). Următoarea echipă aflată pe loc promovabil direct este Gloria Buzău (locul 4, 35 de puncte). Chiar dacă a ratat posibilitatea de a trece peste Buzău, CS Mioveni rămâne sigur pe poziție de baraj (locul 5, 33 de puncte), chiar dacă poate fi depășită la finalul etapei de Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 6, 32 de puncte).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *