Web Analytics

CS Mioveni debutează în Liga 1 pe stadionul unde a obținut în această vară promovarea

de | 16.07.2021 15:41 | Actualitate, Sport

CS Mioveni debutează sâmbătă în Liga 1, pe un stadion familiar și anume acolo unde a obținut în această vară promovarea în Liga 1, la Mediaș. Galben-verzii joacă mâine, de la ora 18:30 cu Gaz Metan, în prima etapă a noului sezon.

Pentru argeșeni este al treilea sezon de Liga 1, după ce au mai evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc în 2007-2008 și 2011-2012. Galben-verzii abordează campionatul cu aceeași bancă tehnică cu care a promovat, formată din Alexandru Pelici, Iordan Eftimie, Mihai Olteanu, Iulian Ilie, lor alăturându-li-se preparatorul fizic Vlad Țăranu.

În ceea ce privește lotul de jucători, în mare parte acesta este același cu cel de la promovare, însă mai mult ca sigur, în primul unsprezece de la Mediaș, vom vedea și câțiva dintre jucătorii aduși în această vară pentru întărirea și completarea lotului.

 

Citește și Pitești: Amendați pentru că nu au respectat măsura carantinei la adresa declarată

 

CS Mioveni vine după o pregătire bună de vară, în care a realizat un cantonament la munte și mai multe meciuri amicale, 7 la număr în care a câștigat 4 (cu Zărnești, Astra și Slatina de două ori) și a pierdut 3 (cu Farul, Rapid și FCSB). Pentru galben-verzi este un nou început, de data aceasta la Liga 1 și chiar dacă pe teren se vor afla mai mulți jucători care au pus umărul la promovare, aceștia sunt familiarizați cu fotbalul mare, având meciuri în picioare în Liga 1.

Rămâne acum toată povara pe umerii antrenorilor, aceștia trebuind să-i capaciteze și să-i aleagă pe cei mai buni și mai în formă pentru a forma o echipă competitivă.

În meciul de mâine, Gaz-ul este favorită, însă specialitatea Mioveniului din ultima perioadă a devenit aceea de a răsturna calculele hârtiei. Un început cu dreptul, ar însemna un lucru foarte important pentru clubul care a revenit în această vară pe prima scenă a fotbalului românesc.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii