CS Mioveni continua seria bună și se întoarce cu un punct de la Clinceni. Ducan a apărat penalty în min. 86

de | 30.08.2021 20:24 | Actualitate, Home, Sport

 

Un meci cu două reprize la extreme pentru CS Mioveni. În prima n-a contat deloc, de parcă s-ar fi teleportat înapoi în liga secundă, în a doua, cel puțin în prima ei jumătate, s-a mutat agresiv în terenul Clinceniului. Pentru gazde a marcat Ventura în minutul 18, care a pus latul pe o minge care s-a dus la vinclu, servită după un raliu pe stânga al lui Michael Omoh. Acesta din urmă a scos ușor doi fundași de la Mioveni din joc, după care a dat pasa de gol.

Citește și: Cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru un câine: ”La mulți ani, Helios!”

De altfel, Omoh a fost și cel mai periculos om al Clinceniului. El a mai avut două ocazii și a hărțuit permanent apărarea argeșenilor, depășindu-l de fiecare dată în viteză pe bietul Garutti.

Cum spuneam, Mioveniul a jucat modest în prima repriză, nearătând nimic din atitudinea echipei care a învins la Sepsi sau la Dinamo. De la vestiar a ieșit însă altă echipă, una care a pus presiune constantă aproape 30 minute pe gazde. Golul a fost anunțat în minutul 73 de lovitura liberă executată de Buziuc și scoasă de sub transversală de portarul Clinceniului, care a respins in corner.

În minutul 74, centralul Andrei Antonie a acordat corect penalty pentru Mioveni. Căpitanul galben-verzilor, Bogdan Rusu, a fost lansat în adâncime cu o pasă lungă de la mijlocul terenului și în momentul șutului a fost faultat de Iutric, cu o talpă urâtă. A transformat cu siguranță Buziuc. Acesta a scuturat plasa laterală, după ce l-a trimis la țigări pe portarul Păun și astfel Mioveniul a egalat în minutul 84.

Citește și: FC Argeș bate cu 2-0 la Dinamo și Tănase e noul Malele

Apoi CS Mioveni se retrage inexplicabil în apărare și Toma, neglijent, ridică un picior aiurea în minutul 86 și lovește un adversar de la Clinceni. Arbitrul acordă penalty corect pentru Clinceni și părea că cerul se dărâmă peste Pelici și jucătorii săi. Execută Cascini dar apără miraculos Ducan, care ghiceste colțul. Așa că norocul ține din nou cu Mioveniul, care continuă seria bună, se întoarce cu un punct de la Clinceni și zâmbește modest, dar meritat de pe locul 7 al clasamentului. În fața FCSB, de exemplu. (G.G)

Foto: GSP

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed