Web Analytics

CS Dacia Mioveni aniversează 10 ani de la înființare printr-un eveniment dedicat fostului președinte al clubului

de | 19.08.2022 10:52 | Actualitate, Home, Sport

Luni, 22 august a.c., începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din Mioveni va avea loc prezentarea oficială a lotului și a noului echipament al echipei CS Dacia Mioveni 2012 cu care va participa în cadrul Campionatului Național de Handbal Feminin – Liga Florilor.

Evenimentul de lansare coincide cu aniversarea a zece ani de la înființarea Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, ocazia cu care va fi organizată ”Cupa Adrian Ștefan” – ediția I, manifestare sportivă dedicată în memoria fostului președinte al clubului, Adrian Ștefan, trecut la cele veșnice.

Citește și: Primarul Gentea a anunțat că nu se duce la meci, la Mioveni. Așteaptă mai întâi o victorie a echipei lui Prepeliță

Președinte în perioada anilor 2015-2020, de personalitatea argeșeanului Adrian Ștefan se leagă evoluția CS Dacia Mioveni 2012 de la sportul de masă la sportul de performanță și prezența în Liga Florilor. Partenerul de competiție la meciul de prezentare va fi clubul sportiv prahovean, CS Activ Prahova Ploiești, continuatoarea echipei HC Activ CSO Plopeni, cu care clubul din Mioveni are o legătură deosebită. Intrarea publicului la acest eveniment va fi liberă!

Vă reamintim că, Adrian Ștefan, fost consilier județean și totodată fost președinte al CS Dacia Mioveni 2012 a trecut în neființă pe 7 martie 2020, în urma unor grave probleme de sănătate care l-au răpus. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *