Web Analytics

CS Dacia Mioveni a aniversat 10 ani de la înfiinţare

de | 25.08.2022 13:30 | Actualitate, Home, Sport

Luni, 22 august, la Sala Sporturilor din Mioveni s-au aniversat 10 ani de la înființarea clubului CS Dacia Mioveni 2012. A fost o manifestare sportivă organizată în memoria lui Adrian Ștefan, cel care a activat ca președinte al echipei în perioada 2015-2020. Cu această ocazie a avut loc și prezentarea oficială a lotului de handbal, dar și a noului echipament cu care CS Dacia Mioveni va participa la ediția 2022-2023 a Campionatului Național de Handbal Feminin – Liga Florilor. Pentru echipa de handbal, primarul Ion Georgescu a pregătit și un premiu: Cupa „Adrian Ștefan”.
La eveniment au participat reprezentanți ai sportului și ai administrației locale, politicieni, parlamentari și primari din Argeș.

„Am reușit să creăm o atmosferă de mare sărbătoare, un eveniment de suflet al comunității din Mioveni. La mulțumesc tuturor celor prezenți în această seară la Sala Sporturilor, invitaților, echipei de handbal și clubului Activ CSO Plopeni, organizatorilor, Consiliului Local, sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment!”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Citește și Sponsor de marcă la CS Dacia Mioveni 2012

Citește și CS Dacia Mioveni 2012 își prezintă echipa de handbal, la prima ediție a Cupei ”Adrian Ștefan”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *