Web Analytics

CS Dacia Mioveni 2012 îi cere explicaţii Federaţiei Române de Handbal

de | 15.03.2018 11:56 | Sport

17 handbalPe 10 martie, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 a obținut o nouă victorie importantă în campionatul Diviziei A, în fața echipei ACS Olimpic Tg. Mureș. Sportivele antrenate de Carmen Amariei și Luminița Huțupan Dinu au învins în deplasare, cu scorul 27 – 26. Victoria clasează echipa pe unul dintre locurile de baraj pentru promovarea în Liga Națională.
„Cu toate acestea, lipsa de fair-play a gazdelor și gravele carențe organizatorice au condus la izbucnirea unor incidente în tribună, urmate de agresiuni fizice asupra reprezentanților clubului nostru. Mai grav este faptul că aceste incidente au fost provocate chiar de către unii reprezentanți ai clubului din Târgu Mureș.
Din acest motiv, conducerea CS Dacia Mioveni 2012 va depune un memoriu la Federația Română de Handbal, în care va cere explicații. Este inadmisibil ca un spectacol sportiv să fie tratat într-un asemenea mod, la un nivel ce nu face onoare niciunui oraș din lumea civilizată, indiferent de etnie sau naționalitate. Să fii evacuat cu protecția jandarmeriei dintr-o arenă sportivă, să fii lovit de spectatori și umilit de arbitri reprezintă limite care depășesc sfera sportivității. Cluburile sportive din Mioveni și-au respectat întotdeauna adversarii și le-au asigurat atât protecție, cât și condiții de pregătire, cazare și competiție dintre cele mai bune, în spiritul fair-playului”, a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole