Web Analytics

Croația a luat bronzul la Campionatul Mondial

de | 17.12.2022 19:26 | Actualitate, Home, Sport

Croația a obținut bronzul la Campionatul Mondial din Qatar, după 2-1 cu Maroc, în finala mică. Meciul a început în forâî. După o gafă a portarului Bono, care a fost aproape de autogol, a urmat golul Croației, din minutul 7, reușit de Gvardiol. Doar două minute s-au bucurat croații, pentru că Dari a egalat. Prima repriză s-a încheiat cu încă un gol. L-a reușit Orsic, în minutul 42, cu o execuție superbă, cu efect, când balonul a atins și bara.

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Cred că de asta le e teamă lor! Pentru că am informaţii şi despre primari, şi despre parlamentari!”

În repriza a doua s-a jucat mult mai precaut. Cele mai notabile faze s-au petrecut în interval de trei minute. Mai întâi, în minutul 74, Croația a cerut un penalty la un duel dintre Gvardiol și Amrabat, iar la poarta cealaltă, după o ocazie mare a lui En Nesyri, Hakimi a căzut în careu și a cerut și el penalty. Până la final, fiecare echipă a mai avut câte o ocazie. Astfel, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1, iar Croația a terminat pe locul 3, după ce, la Mondialul precedent, a jucat finala.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole