În iunie, mountain bike la superlativ, cu Topoloveni Summer Tour

de | 2.06.2022 12:30 | Actualitate, Sport

Topoloveni Summer Tour se întoarce anul acesta și e gata să scrie, din nou, istorie pe două roți. Astfel că, pe 11 iunie, iubitorii de ciclism își dau întâlnire la start în centrul orașului Topoloveni și sunt gata să străbată cărările line, pădurile și potecile Argeșului. Competiția are categorii de participare pentru toate vârstele, sexele și nivelurile de pregătire ale doritorilor.

Echipa lui Răzvan Jugănaru, fostul campion la ciclism, a pregătit trasee de 20, respectiv 40 de km pentru fiecare categorie de bikeri, fie ei copii, amatori sau cu experiență. Înscrierile se fac pe site-ul www.ridersclub.ro, la secțiunea „Topoloveni Summer Tour”.

Încă din anul 2015, Topoloveni Summer Tour aduce adrenalina în orașul cunoscut deja pentru celebrul magiun de Topoloveni, pentru evenimentele sportive sau pentru festivaluri moto, precum Archangels Motor Fest. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului încă de la prima ediție.

Citește și S-a încheiat a VI-a ediţie a Topoloveni Summer Tour / Peste 600 de bikeri au pedalat pe dealurile din Topoloveni

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *