Web Analytics
scris miercuri, 14.09.2022

Cristina Belciu s-a despărțit de fostul deputat Boureanu! Ce planuri de viitor are frumoasa brunetă

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, criticați dur pentru relația lor

Este de notorietate faptul că afaceristul are lipici la femeile tinere și frumoase. Ultima sa relație de iubire a fost cu frumoasa brunetă Cristina Belciu, un manechin cu forme voluptoase care reușește să atragă privirile tuturor celor din jur. Boureanu și Cristina Belciu s-au întâlnit anul trecut, chiar de 1 Decembrie, la un restaurant din parcul Herăstrău și a fost dragoste la prima vedere. La începutul a.c., Cristian Boureanu și Cristina Belciu își oficializau relația, însă, după numai patru luni și jumătate de relație cei doi anunțau că nu mai formează un cuplu. 

Cristina Belciu s-a despărțit de fostul deputat Boureanu! Ce planuri de viitor are frumoasa brunetă

Citește și: PSD-iştii şi PNL-iştii îşi dau în cap cu merele din şcoli. Directorul general Mihai Coman: „Nu trageţi Institutul Pomicol în bălăcăreala locală!”

În ciuda unei diferențe considerabile de vârstă, Boureanu, 49 de ani, Cristina Belciu, 24 de ani, cei doi au început o relație pasională, în ciuda gurilor rele, care au catalogat dragostea lor ca fiind o idilă trecătoare.

„În acest moment, mă focusez pe propria dezvoltare. Consider că fiecare om pe care îl alegem în viața noastră este cumva o oglindă a aceea ce suntem noi. Dacă ajung să mă bucur de dobândirea înțelepciunii și maturizării care să contureze cea mai bună variantă a mea, abia atunci voi găsi un partener potrivit. Nu caut iubirea, o las să mă găsească atunci când este momentul potrivit. Până atunci, mă concentrez pe puterea mea lăuntrică și cu siguranță aceasta va atrage, mai devreme sau mai târziu, omul căruia să îi ofer afecțiunea, respectul și înțelegerea de care vreau să mă bucur și eu, la același nivel. Este dificil să găsești un partener ideal în societatea din care facem parte, am întâlnit mulți bărbați superficiali, adesea tipologii care cred că li se cuvine timpul unei femei fără să facă eforturi pentru a o cuceri mai întâi. Aleg să fiu singură tocmai din acest considerent. Cred că cel potrivit mie mă vă interpreta ca atare, va ști că pentru a mă purta la brațul său este nevoie de efort, căci ceea ce ofer, la rândul meu, nu este de lepădat. Când mă implic în ceva, o fac cu tot sufletul și cu toate resursele pe care le am. Când cineva va ști cum să mă cucerească, promit să fiu cea care îl va pune pe piedestal pe acel bărbat, deci o să fi imposibil să nu aflați”, a declarat Cristina Belciu pentru Click!.

Citește și: Culisele „divorţului” de la Primăria Câmpulung. Cum s-a ajuns de la „Discut doar cu domnul Zaharia” la ”Nu fi mitocan!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...