Web Analytics

Cristian Păcioianu, Micești: „Avem nevoie de investiții elementare, iar administrația actuală a dovedit că este complet neputincioasă!”

de | 19.03.2024 13:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Duminică, 17 martie, în competiția pentru Primăria Micești a fost lansat candidatul AUR, Cristian Păcioianu. „În Micești, sunt Cristi, al lui nea Gică Păcioianu, născut și crescut aici, să fiu cap de familie, creștin și om gospodar. Am hotărât să candidez și să câștig Primăria Micești!”.

Citește și: Teatrul de Vară din Ștrandul Piteștiului va fi modernizat în 8 luni

Acesta este mesajul determinat cu care s-a lansat în competiția pentu Primăria Micești candidatul AUR, Cristian Păcioianu.

Cunoscut în localitate ca un om gospodar, de bun simț  și dornic mereu să ajute pe toată lumea, acesta a decis să intre în viața administrativă după ce mandatele de 32 de ani ale actualului primar s-au dovedit, susține domnia sa, un eșec pentru dezvoltarea localității.

„Pentru că Micești a rămas în coada comunităților din regiune, oricâtă bună – credință și încredere am acordat cu toții administrației din ultimii 32 de ani! Oricât am sperat, oricât am crezut în promisiuni și în proiecte pe hârtie. 

Pentru că oamenii care au fost până acum în administrație (mereu aceiași oameni!) au demonstrat cât pot. Și e clar că nu pot mai mult! Iar noi toți plătim prețul acestei neputințe, al dezinteresului, al lipsei de grijă și respect față de comună!

Pentru că ne lipsesc elemente esențiale de infrastructură, pentru că am rămas la ani distanță față de celelalte comune vecine! Pentru că avem nevoie de asfalt, de canalizare, de apă, de iluminat stradal eficient, de investiții în educație și sănătate, de curățenie și de locuri de muncă.

Avem nevoie de investiții elementare, iar administrația actuală a dovedit că este complet neputincioasă, dezinteresată și slab pregătită!

Pentru că Primăria trebuie să se transforme într-o instituție de utilitate publică, nu în moșia unor grupuri de interese și a unor familii întregi! Angajații au o slujbă bună și sigură, plătită din banii oamenilor și pe acești oameni trebuie să îi ajute și să îi deservească prompt, corect, la program și cu bun simț. 

Am resimțit zilnic lipsa flagrantă a acestor valori administrative, manageriale și sociale. Și, deși m-am amăgit mandate întregi că le vom avea într-un sfârșit, am realizat că cei care au fost până acum nu mai au ce oferi comunității și că –  doar prin implicare directă – putem provoca schimbarea de care Micești are nevoie acută, ca să se dezvolte și să prospere!”, se arată într-o scrisoare-manifest pe care Cristian Păcioianu a prezentat-o oamenilor la momentul lansării sale.

Marian Staicu

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *