Web Analytics

Cristian Mitrofan: Patru ani din istoria unui oraș nu pot fi șterși, dar pot fi pierduți

de | 17.09.2020 19:00 | Actualitate

Faptele vorbesc: PNL face autostradă, PSD crede că putem fi păcăliți cu 3 șantiere cu 3 luni înainte de alegeri. Cristian Mitrofan, candidatul PNL la primăria orașului, a organizat la Curtea de Argeș, împreună cu echipa sa, un eveniment la care au participat prim-ministrul României, Ludovic Orban. Evenimentul a constat în prezentarea programului de investiții și dezvoltare a municipiului Curtea de Argeș. Vizita oficialilor la Curtea de Argeș, marchează un moment important pentru direcția în care o va lua orașul odată cu 27 septembrie.

Prezența premierului și a cabinetului său arată în mod evident că avem toată susținerea din partea Guvernului României, pentru a dezvolta orașul și a-l duce către o stare de normalitate.

„Normalitate” este un cuvânt de ordine pentru guvernul Orban și întreg Partidul Național Liberal. Puteți vedea că în ultimii ani PNL, în frunte cu Guvernul Orban și președintele Klaus Iohannis, au luptat pentru normalitate, pentru o România normală! Asta a fost cea mai importantă luptă pe care PNL a dus-o singur, când mafia PSD-istă se lupta să schimbe legile justiției, să elibereze infractori și să jefuiască tot ce a mai rămas din țara asta. Însă cu toate acestea, în timp ce pe frontul principal se dădea lupta pentru normalitate, orașele cu administrații liberale au continuat să muncească pentru oameni.

Guvernul condus de Ludovic Orban, după ce s-a instalat la Palatul Victoria, a realizat în 8 luni investiții pe care niciun guvern anterior nu a reușit să le facă de 10 ani încoace, într-o perioadă similară. În paralel, același guvern gestionează și cea mai amplă criză sanitară din istoria ultimilor 100 de ani. Acest lucru reprezintă o dovadă foarte clară că se poate!

Curtea de Argeș devine un oraș important pe harta României tot datorită acțiunilor guvernului PNL, care a deblocat proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești, ce devenise între timp un simbol al eșecului și incompetenței guvernării PSD. Mai mult de atât, Guvernul PNL în persoana domnului Ludovic Orban și a ministrului transporturilor, domnul Lucian Bode, a semnat în luna mai, anul acesta, contractul pentru execuția tronsonului 5 – Curtea de Argeș-Pitești, care ne deschide drumul spre europenizare.

 

Acestea fiind spuse, am să fiu foarte direct. Nu mai avem timp de pierdut pentru Curtea de Argeș, avem foarte multe de făcut și de refăcut! Lucrurile sunt simple: nu trebuie să inventăm noi roata, ci doar să preluăm exemplul altor administrații liberale, singurele care au rezultate concrete. Modelul de dezvoltare pe care trebuie îl adoptăm aici este același pe care funcționează toate orașele mari precum Cluj, Oradea, Arad, Sibiu, Alba Iulia.

 

Orașul regal trebuie repus pe picioare. Fiecare om care locuiește aici are dreptul la o rețea civilizată de apă-canal, are dreptul la un loc de muncă decent și corect plătit, are dreptul o discuție deschisă și civilizată cu primarul aflat în funcție, are dreptul să știe ce se întâmplă cu banii primăriei. Are dreptul la respect, despre asta vorbim, de fapt. Iar Curtea de Argeș are toate șansele să ajungă la normalitate, la un nivel de civilizație și să devină un oraș modern. Proiectul meu pentru următorii 4 ani este bazat pe dezvoltare prin investiții, dezvoltare printr-un parteneriat real cu mediul afaceri și creștere economică reală.

 

Nu aș vorbi despre aceste lucruri dacă nu aș ști că sunt posibile. Dar știu că se poate să avem un trai mai bun, cu oportunități de dezvoltare reală, aici acasă! Se poate să schimbăm orașul, dar pentru asta, este nevoie muncă, seriozitate și de o doză de bun simț față de oameni, nu de Dragnea, nu de promisiuni, nu de cumetrii.

 

Faptele vorbesc de la sine! Diferența dintre PNL și PSD este că în 2016 exact pe aici defila Panțurescu la braț cu Dragnea și cu alți baroni PSD promițând vrute și nevrute. Azi, exact aici vorbim de lucrările pentru autostradă! Vorbim de fapte, nu de promisiuni!

 

Dar să nu mai vorbim de Panțurescu care încearcă să ne păcălească acum cu 3 șantiere deschise în ultimele 3 luni înainte de alegeri, după ce 4 ani s-a ascuns. Acum încearcă o sforțare de a îngrășa porcul în ajun, transformând tot orașul într-un șantier în care se risipesc banii cu proiecte făcute de mântuială și pe repede-înainte. La fel, acum 4 ani, a transformat primăria în propria sa jucărie, la care firmele „de casă” ale PSD-ului erau și sunt abonate. Banii se scurg pe contracte pentru servicii care nu au fost niciodată oferite cetățenilor. Mai mult, Panțurescu s-a făcut nevăzut în toți acești ani, așa cum acum încearcă acum să-și facă nevăzut trecutul, ștergând toate pozele cu Dragnea de pe Facebook.

În sfârșit, nu mă interesează Panțurescu, mă interesează Curtea de Argeș! Patru ani din istoria unui oraș nu pot fi șterși, dar iată că pot fi pierduți.

Am o singură întrebare și cu asta închei: ce se întâmpla dacă erau alegerile la termen, în mai-iunie?

Vă spun eu: dacă alegerile erau la termen, niciuna dintre lucrările care sunt acum în Curtea de Argeș nici măcar nu ar fi început. Ar fi fost un mandat complet irosit.

 

Răspunsul, de fapt, trebuie dat în cabina de vot pe 27 septembrie. Nu ne mai permitem să glumim cu viitorul Curții de Argeș, iar votul este singurul prin care se poate decide soarta acestui oraș. De aceea, decizia votului trebuie gândită în mod rațional, fără emoția șantierelor deschise în campanie! Ștampila trebuie să fie folosită util, votul trebuie să meargă către cel care are șanse reale să câștige, către cel care poate cu adevărat să îl învingă pe Panțurescu și PSD-ul din Curtea de Argeș.

 

Pentru mine, cele mai importante lucruri sunt cele pe care și le doresc și de care au nevoie oamenii. Sunt onorat că mi-a fost încredințată această misiune: să arăt că se poate și în Curtea de Argeș! Acest lucru îl vom face împreună pe 27 septembrie. Vom schimba soarta orașului și vom face din Curtea de Argeș un oraș în care ți-e drag să trăiești!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii