Web Analytics
scris vineri, 27.09.2019

Cristian Gentea: „Voi candida la funcția de președinte al PSD Pitești”

Liderul PSD Pitești, Cristian Gentea și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, vor susține același candidat pentru conducerea PSD Argeș. Cei doi politicieni au declarat, la ultima conferință a PSD, că alegerile interne din Argeș vor avea loc după cele prezidențiale. 

Cristian Gentea: „Voi candida la funcția de președinte al PSD Pitești”

„Nu mai expiră niciun mandat. Doamna Dăncilă a fost clară la conferința de la muzeu, dar n-a înțeles toată lumea, se pare. Alegerile vor fi tot după cele prezidențiale, nu înainte. Practic, mandatele se extind. Eu nu sunt convins că vor fi alegeri nici în decembrie, pentru că niște alegeri serioase se fac de jos în sus, nu de sus în jos. Așa cred eu. Eu voi candida la funcția de președinte al organizației municipale Pitești. (…) Vedem cine este președinte și facem echipă. Organizațiile PSD Pitești – Mioveni vor susține același candidat”, a spus Cristian Gentea.

Și primarul Ion Georgescu își dorește să candideze pentru o nouă funcție de secretar al PSD Argeș.

„Suntem în perioada de analiză, vom vedea. Dacă domnul președinte Gentea va candida, eu voi candida la funcția de secretar al partidului. Deocamdată, ne ocupăm de prezidențiale”, a adăugat Ion Georgescu.

 

 

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită