Web Analytics

Cristian Gentea – start în stil de mare campion în cursa pentru Primăria Piteşti

de | 20.08.2020 14:00 | Politica si Administratie

# Îmbrăcați toți în cămăși albastre, candidatul PSD și colegii tineri din echipa pentru Consiliul Local au fost însoțiți de zeci de tineri în marșul lor simbolic pe Strada Mare

Luni, 17 august, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a depus oficial candidatura, alături de candidații propuși pentru Consiliul Local. Cu acest prilej, Cristian Gentea a adresat un mesaj empatic pentru piteșteni, prezentându-şi echipa:
„Echipa care reprezintă Piteștiul în Consiliul Local trebuie să își tragă esența din oraș în sine. Am constatat fericit că mi s-au alăturat, fără ezitare, unii dintre cei mai buni manageri publici pe care i-a creat acest județ. Mi s-au alăturat antreprenori și specialiști în proiecte europene, cadre medicale și didactice. Adică oameni provenind din structurile socio-profesionale a căror voce trebuie ascultată permanent și care sunt esențiale pentru evoluția noului Pitești! Oameni crescuți în toate cartierele orașului, învățați să asculte cetățenii și să își exprime răspicat, la rândul lor, punctul de vedere.
Piteștiul pentru care luptăm este locul în care vrem să rămânem acasă! Este un oraș construit pe o relație în care administrația satisface cetățenii, iar cetățenii respectă administrația și legea!
Proiectul nostru pentru Pitești este conturat pe priorități, în jurul următoarelor probleme:
– Măsuri realiste de infrastructură rutieră, axate pe decongestionarea traficului și dezvoltarea unui număr important de locuri de parcare noi.
– Reformarea urgentă a serviciilor de utilități și servicii publice (apă-canal, salubritate, ADP, poliție locală, termoficare etc.) în acord cu capitalul alocat din banii piteștenilor către societățile care le gestionează.
– Realizarea și implementarea fără excepție a unui plan urbanistic unitar și armonios.
– Susținerea investitorilor locali și străini și dezvoltarea de proiecte comune în vederea consolidării forței economice a Piteștiului în regiune.
– Renașterea vieții sociale a orașului prin organizarea de evenimente publice, prin dezvoltarea posibilităților de agrement și timp liber.
– Dezvoltarea și implementarea conceptului de Green City prin toate componentele specifice și funcționale.
– Sprijinirea educației și sistemului de sănătate – doi piloni de bază pentru o comunitate puternică.
– Măsuri numeroase și punctuale privind infrastructura cartierelor, sprijin pentru tineri și vârsnici, servicii administrative specifice.
Avem și puterea și echipa alături de care să răspundem rapid și serios nevoilor orașului! Am încrederea nestrămutată în discernământul, echilibrul și capacitatea de analiză a piteștenilor. Am cuvântul dat, nu pe bannere, ci în fața a peste 140.000 de oameni! În ton cu vremurile pe care le traversăm, vă spun răspicat faptul că suntem o comunitate puternică și vie și că totul va fi bine!”, a transmis Cristian Gentea.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii