Web Analytics

Cristian Gentea: ”În sfârșit a dat Dumnezeu! Echipa FC Argeș va fi finanțată

de | 19.07.2019 13:04 | Actualitate

 

Chiar dacă FC Argeş a obţinut dreptul de promovare în Liga I după ce FRF a dat undă verde şi cluburilor de drept public care îşi schimbă forma de organizare în drept privat, lucrurile nu erau ieri clare la gruparea din Trivale. Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş, structură de drept privat înfiinţată în această vară la propunerea autorităţilor locale care are ca membrii fondatori societăţile SC Apă Canal 2000 SA, SC Salubritate 2000 SA şi Primăria Piteşti nu primise încă finanţarea promisă şi aprobată de la autorităţile locale.

Motivul a fost noul Cod Administrativ care a intrat în vigoare în urmă cu 10 zile, dar care nu specifică clar dacă autorităţile locale pot finanţa structurile sportive de drept privat. În acest sens, Cătălin Călugăru, secretarul Primăriei Piteşti, a făcut o cerere la Camera de Conturi pentru a primi un răspuns clar la această problemă. Municipalitatea a așteptat răspunsul pentru a putea da drumul la cei 420.000 de euro aprobaţi ca buget pentru FC Argeş până în luna noiembrie. Ei bine acest răspuns a venit astăzi și este unul pozitiv.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș: ”În sfârșit a dat Dumnezeu! Echipa FC Argeș va fi finanțată. Am primit răspuns favorabil de la Curtea de Conturi. Iată că am avut dreptate! Putem finanța fără probleme echipa de fotbal chiar și cu acest nou Cod Administrativ”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii