Web Analytics
scris sâmbătă, 25.02.2023

Cristian Gentea, reales la şefia PSD Piteşti: „În 2024, pierderea Primăriei Piteşti şi a CJ Argeş ar însemna un dezastru pentru judeţ”

Sâmbătă, 25 februarie, primarul Cristian Gentea a fost ales pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Piteşti. Propunerea unicei candidaturi, făcută în acest sens de Ion Mînzînă, liderul PSD Argeş, a fost votată, deschis, de majoritatea membrilor prezenţi în sala arhiplină a Filarmonicii Piteşti, acolo unde a fost organizată şedinţa de alegeri. Din 357 de membri convocaţi, au fost prezenţi 351.

Cristian Gentea, reales la şefia PSD Piteşti: „În 2024, pierderea Primăriei Piteşti şi a CJ Argeş ar însemna un dezastru pentru judeţ”

Citeşte şi: Ministerul Educației publică lista școlilor cu risc seismic

În deschiderea şedinţei, în raportul său de activitate de până astăzi, Cristian Gentea a vorbit despre realizări („după cum observaţi, Piteştiul se transformă în bine„), aici mulţumindu-le în mod deosebit pentru sprijin senatorului Ovidiu Puiu, deputatei Simona Bucura Oprescu şi secretarului de stat Vlad Niculaie, dar şi-a exprimat şi câteva nemulţumiri.

„Apostoliceanu uită că fără mine ar fi fost un anonim”

În primul rând, despre colegii săi de partid din Consiliul local Piteşti, opt la număr, liderul Gentea a afirmat că „sunt foarte puţin vocali, unii chiar deloc„, motiv pentru care, pentru alegerile locale din 2024, „trebuie să cumpănim bine pe cine propunem„. Primarul a spus că, în schimb, există cinci consilieri liberali care îl şicanează tot timpul, printre ei fiind şi fostul preşedinte Sorin Apostoliceanu, „care uită că fără mine ar fi rămas un anonim„.

„Ştiţi cine sunt liberalii şi ce foame au în ei”

Prin urmare, Cristian Gentea i-a avertizat pe colegii săi că, dacă la anul, la alegerile locale, PSD nu va avea majoritatea în Consiliul Local Piteşti, cu primar şi cu cei doi viceprimari, „vă anunţ de pe acum că voi candida pentru un mandat de parlamentar„.

Apoi a adăugat: „Cred că sunteţi de acord că pierderea Primăriei Piteşti şi a Consiliului Judeţean ar fi un dezastru pentru judeţul Argeş. Ştiţi cine sunt liberalii şi ce foame au în ei„. Se referea, evident, la foamea de funcţii.

Organizaţia PSD Piteşti numără 3.587 de membri. Vom reveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *