Web Analytics

Cristian Gentea: „După ce am semnat un contract de finanţare de 20 milioane euro, am câteva minute să îi răspund şi lui Sorin Apostoliceanu”

de | 9.07.2020 13:25 | Politica si Administratie

Pe fondul acuzelor reciproce, prin intermediul unui comunicat de presă, președintele PSD Pitești îi dă replica lui Sorin Apostoliceanu.
„După ce am semnat un contract de finanțare de 20 milioane euro, am câteva minute să îi răspund și lui Sorin Apostoliceanu. Observ ca dl. Apostoliceanu nu s-a schimbat deloc! Îi place la fel de mult numele Cristian Gentea! Îl repetă cu obstinație! Înainte mă lăuda tot timpul! Spunea că îmi va fi dator cât va trăi! Orice luare de cuvânt a sa începea, invariabil, cu: «Așa cum a spus dl. președinte Gentea, așa cum a spus dl. primar Ionică…». Toți râdeau, iar eu mă jenam! Acum se pare că sunt «omul rău». Că nu l-am ajutat niciodată nici eu, nici colegii mei.
Până acum am preferat să nu-i răspund. M-am concentrat pe ceva mult mai important. Și iată că astăzi, la Ministerul Fondurilor Europene, în prezența d-lui ministru Marcel Boloș, am semnat un contract de finanțare, pe fonduri europene, de 20 de milioane de euro. Un proiect ambițios, de anvergură, uriaș pentru energetica nucleară, pentru Argeș, pentru țara noastră! Este, practic, prima etapă pe calea implementării proiectului reactorului ALFRED, care se încadrează perfect în cerințele dezvoltării durabile a sistemului energetic românesc. Vor fi create locuri noi de muncă, iar absolvenții vor fi tentați să lucreze la o premieră la nivel mondial. Domnul ministru a fost foarte interesat și a promis că în perioada următoare va veni la Institutul din Mioveni. Vă mulțumesc, domnule ministru, și vă așteptăm cu mare plăcere! Să faceți cât mai multe lucruri precum acesta pentru România!
Revenind, însă, şi îi recomand, încă prietenește, d-lui Apostoliceanu să se abțină! De altfel, este singura dată când răspund atacurilor sale din presă și din mediul online. Avem prea mulți colegi de partid care abia așteaptă să-i amintească despre cum a fost ajutat pe tot parcursul carierei lui profesionale în detrimentul altora. Nu l-am ajutat eu??? Nu l-am ajutat noi, colegii lui, consilieri PSD, în Consiliul Local??? Cum a ajuns și economist-șef la Termo Calor, și consilier local? De ce nu a ajuns în conducerea societății înainte de a deveni membru «marcant» PSD? A dat vreun concurs? Nu, a fost propus, desemnat și, uneori, votat. De NOI! De către PSD! Cum a ajuns viceprimar, fără să-l recomande nimic (mare greșeală!)? Cum a ajuns «viceprimar cu atribuțiuni de primar» (uriașă greșeală!)? Cum a putut, în ședința de aprobare a bugetului pe anul 2020, să obțină votul majoritar pentru 10 amendamente? A votat el de 12 ori?
Sorine, după ce se ridică «ceața atomică» (să nu uit: las-o cu sintagme gen «expertiză nucleară» sau «ceață atomică», deoarece tu, din toate cuvintele astea, chiar dacă iei DEX-ul, nu înțelegi decât unul: CEAȚĂ!), vor fi spuse apăsat toate lucrurile astea, precum și multe, multe altele! Să știe lumea că în Primărie ai ajuns cum ai ajuns, iar acolo nu ai fost decât un «dispecer» care anunța tot ce face Primăria, împreună cu societățile Consiliului Local. Iar tu nu ai niciun merit! Muncesc oamenii din societăți și tu doar te bagi în seamă! Crezi că de asta au nevoie piteștenii? Cu siguranță, NU! Lasă-i pe cetățeni să-i analizeze pe candidați, cu bunele și relele lor, pentru a vota în deplină cunoștință de cauză! Noi așa ne dorim să decurgă campania! Dar fii convins că suntem pregătiți pentru absolut ORICE!”, a transmis Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pentru orice domnule GENTEA? Mai deunăzi presa zicea ceva de contractele pe milioane de euro ale soției dvs obținute după ce dvs ați ajuns șeful comisiei de urbanism din primărie. Așteptăm noutăți, poate le spune domnul Apostoliceanu….